ls-forum.dk

Forside
Biler
Tog
Flyvere
Droner

Hvordan Sælger Jeg Min Samling Af Modeltog?
30. May 2022
Billede af: Pixabay, blende12

Det kan ofte være svært at finde ud af, hvor man skal sælge sine ting, især hvis det måske er noget, der har nogle år på bagen eller ses sjældent.

Modeltoge er stadigvæk i høj kurs i nogle kredse. Overvejer du at sælge din samling, kan du stadigvæk gå ind i en butik, hvor modeltoge sælges. Her vil der helt sikkert også være en person, der kan hjælpe med evt. værdi.

Det kan nemlig være meget givende at vide værdien af sin samling, inden den sælges, så man heller ikke sælger den for en slik.

Som med så mange andre områder, er der helt sikkert klubber, hjemmesider eller sider på facebook, hvor du kan sælge dine ting, uden at blive mødt af skambud og spilde tiden med forklaringer om, hvorfor det er mere værd end 500 kr.

Du kan dog også altid skrive, at du har en minimumspris, og at du ikke svarer eller reagerer på bud under dette.

Herunder kan du også vælge at tage på et loppemarked og finde en modeltogsentusiast. Der er gerne en erfaring og interesse, som man kan mærke og de ved ofte også godt, hvad tingene er værd. Husk dog på, at personen på loppemarkedet også gerne vil tjene noget på den anden side.

Skiltet øverst viser at dette tekstindlæg, var skrevet med økonomisk finansering fra Perlen Odense. Der kan du shoppe et sortiment af creoler. Heraf mærkatet på indhold.