ls-forum.dk

Forside
Biler
Tog
Flyvere
Droner

Hvor Må Man Flyve Med Drone? - Læs Om Det Her
24. February 2021




Billede af: Pixabay

Mange har nok set en drone i luften, hørt om dem eller måske ejer man selv en, men mange tror nok fejlagtigt at droner bare er harmløst legetøj, men der findes altså regler man skal overholde, når man sætter sådan en drone i luften. 

Vil du have lidt mere styr på hvor du må flyve med en drone, så læs med her.

hvor må man flyve med drone? - Den bedste måde at få svar på spørgsmålet er ved at kigge på et kort over hvor du må flyve med drone, men typisk er reglerne blandt andet at du ikke må flyve i militær områder og lufthavne, men der er også andre områder som er forbudt, så kig på kortet du kan finde ved trafik- bygge- og boligstyrelsen. 

Hvis man gerne vil have helt styr på reglerne, men er lidt usikker på lovgivningen, så kan du tilmelde dig et kursus til dronebevis, hvor du både lærer reglerne og lovgivningen omkring droneflyvning, men også i forhold til vejr forhold. 

Du lærer også mere om hvordan man flyver med drone og hvordan dronen er bygget op, så du forstår alle aspekter af droneflyvning og du kan endda bruge dronebeviset til bestemte jobs, hvis det kunne være noget man har lyst til at prøve kræfter med.