ls-forum.dk

Forside
Biler
Tog
Flyvere
Droner

Hvad Koster En Drone?
12. April 2021
Billede af: Pixabay, Powie

En drone kan svinge meget i pris afhængigt af, hvor speciel den er, hvor meget den kan, og hvem der har produceret den.

Kigger du på en ganske almindelig elektronik-hjemmeside, såsom Elgiganten. Her kan få en drone for kun 211 kr., som bare kan flyve flot, men du kan også sagtens købe en, der er meget dyrere. Faktisk helt op til 23.990 kr. Denne drone er til at bruge under vandet.

Ovenstående to priser og produkter kan købes af 'almindelige' mennesker og bliver nok også mest brugt i fritiden.

Skal du have en drone, som kan bruges i erhvervslivet, kan du smutte ind forbi droner.dk. Her finder du et udvalg til små og store erhverv samt tilbehør, hvis du mangler noget specifikt. På denne hjemmeside svinges der også meget mellem priserne og skal du vælge en drone til dit erhverv, kan du købe en til 8000 kr., men du kan også købe en for intet mindre end 89.999 kr.

Denne, lidt dyrere drone, er beregnet til landbruget og kan sprede væske ud på et større areal. Faktisk helt op til 10 liter. Det kan selvfølgelig både være gødning eller vand. Den kan også få indkodet forskellige areal, så hvis der visse steder, hvor den ikke må flyve, så gør den det heller ikke.

Tak til Perlen Odense, der har ydet økonomisk støtte til udarbejdelsen af artiklen. Vi vil derfor gerne anbefale dig at kigge på udvalget af Sif Jakobs tilbud. Når indhold tilgodeser Perlen Odense, kan vi ikke sige, at det derfor er upartisk, deraf markeret.