ls-forum.dk

Forside
Biler
Tog
Flyvere
Droner

Er Modeltog Hobby Ved At Uddø?
02. June 2021
Billede af: Pixabay, DerWeg

Jeg tror, man kan svare på ja og nej på det spørgsmål.

Jeg ved, at der stadigvæk findes butikker og klubber, hvor man kan købe reservedele og 'lege' med modeltoge. Der er altid nogen, der holder fast i sine gamle traditioner og legetøj og bliver ved med det, indtil de dør. Sådan kommer jeg nok også selv til at være, da jeg stadigvæk har mit Lego Belville, som ikke bliver produceret mere. 

Men jeg tænker også, at så længe der stadigvæk er steder, hvor man kan købe ting (der er faktisk en del butikker både fysisk og online), så må der stadigvæk være et marked for modeltoget som hobby. 

Du kan endda i København finde 345 m2, som er en forretning, der er fyldt med modeljernbane, racerbaner, værktøj, bøger osv. Alle medarbejderne hos denne producent har endda selv modeltog som deres hobby ved siden af arbejdet.

Apropos Lego, så tror jeg, at det bliver den nye form for modeltog, eller i hvert fald i det aspekt at have legetøj, som er elektronisk. Der er gået sport i at samle på de mekaniske legoprodukter og det er en stor succes, især ved de ældre generationer. Så selvom modeltog-hobbyen skulle uddø, så vil der være en ny overtager i form af Lego Technic. 

Vi takker Perlen Odense for deres støtte til sidens tekst. Derfor kan vi på glædeligvis opfordre dig til at kigge ind og finde perleøreringe. Det betyder, at Perlen Odense får et link i sidens tekst.