ls-forum.dk

Forside
Biler
Tog
Flyvere
Droner

Er Fjernstyrede Biler Med Benzin Hurtigere End El?
20. November 2020
Billede af: Pixabay

Nej, en fjernstyret bil med benzin er nødvendigvis ikke hurtigere end en fjernstyret bil med el. Der er flere ting, der spiller ind, når det gælder, hvor hurtigt en fjernstyret bil kan køre.

En fjernstyret bil med benzin og el har hver sine fordele og ulemper. Her er hastigheden en af dem, der kan spille ind, men energikilden spiller ikke altid en rolle. Læs mere om hvordan energikilden kan påvirke en fjernstyret bils hastighed i denne artikel.

Det betyder benzin eller el for din bils hastighed

Mens energikilden ikke er afgørende, når der er tale om fuld power på batteriet, så kan det dog blive afgørende for, hvor hurtig en fjernstyret bil kan køre sidenhen, om den er drevet af benzin eller el.

En fjernstyret bil med benzin har nemlig den fordel, at den holder en fast tophastighed, så længe der er benzin på. 

Derimod kan en fjernstyret bil med el godt falde i tophastighed i takt med, at batteriniveauet falder. Det er hverken ukendt eller ualmindeligt. 

Så på den måde kan man godt argumentere for, at en fjernstyret bil med benzin er hurtigere end en fjernstyret bil med el.

Hvilken fjernstyret bil der er hurtigst, når der er en fuld energikilde er dog ikke afhængig af energikilden ellers. Her kommer modellen og dens specifikationer også ind i billedet og spiller en afgørende rolle for, hvilken der er hurtigst.

Læs: avXperten- har ydet økonomisk støtte til dette blogindlæg. Der kan du blandt mange andre ting, eksempelvis shoppe bilkamera.